Man lär så länge man lever..

2011-03-16 @ 15:34:16
Dåligt med uppdatering, helt klart. En annan är ju inte van med denna rutinen än, men det kommer väl så småning om.

Sen senast då? Ja, alldeles för mycket som har hänt, mest på det personliga planet. Sådant som gör att man börjar omvärdera hela sitt nuvarande liv och allt man gör och har gjort. Jag plockar upp spillrorna från mitt forna jag och bygger ihop det till något nytt, någonting bättre. Aldrig, aldrig, aldrig skall jag glömma bort mig själv igen.

Jag har som ni ser inte lagt upp något nytt plagg. Helt enkelt för att jag inte haft tid. Men det kan nog botas med att när jag väl sätter igång, så brukar jag åstadkomma ganska mycket på kort tid.

Jag läser ju som sagt på Textilhögskolan i Borås och vi håller just nu på mycket med gradering och plaggmåttlistor, något jag alltid velat lära mig. För hur jävla störigt är det inte att man aldrig aldrig aldrig vet vilken storlek man har, så fort man går till en ny butik eller ett nytt märke. Eller till en redan bekant butik för den delen. Det känns som att det är mer regel än undantag att man snackar om "är den stor eller liten i storleken?" när man ska köpa ett plagg (nu syftar jag då på om man inte har möjlighet att prova plagget innan). Själv äger jag plagg i allt mellan 32 - 42, XS-XL och till och med jeans i W25-W28 där flera faktiskt är från samma märke, men ändå skiljer det sig så förbaskat. Kampen mot dålig passform och den eviga storleksdjungeln har börjat.

Anyway, som plåster på såren så tänkte jag lägga upp lite äldre kreationer!


Slayerlinne, bilden säger tyvärr inte så mycket, men det är en t-shirt omgjort till halterneck, revor och justerad passform. Kjolen är en detaljrik veckad modell, bred linning med dragkedjor i skinnimitation med remmar. Tyvärr ingen bild bakifrån, det fanns många fina detaljer där också. Många som frågat efter den, men jag gjorde bara ett ex.


En geishainspirerad minikjol som jag sydde till en tjej i Australien för 4-5 år sedan kanske.